Wij zijn stukadoorsbedrijf de Ronde

En wij staan voor vakwerk, professionaliteit en netheid. Stukadoorsbedrijf de Ronde is ontstaan op 10 Juli 2018 . Op die datum besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten

Ik heb ruim 2 jaar een stuc opleiding gevolg bij BOUWMENSEN ZUID-WEST Met ruim 5 jaar ervaring hebben we alle mogelijke stukadoorsklussen gedaan en klantwensen gehoord. U kunt er dus vanuit gaan dat we uw wens begrijpen en nog belangrijker: tot volle tevredenheid in vervulling brengen.

Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor alle soorten stucwerk

Stukadoor de Ronde gaat secuur te werk bij het stukadoren van uw woonkamer, keukenruimte of badkamer, zodat alle onderdelen van die ruimtes precies in elkaar passen, zoals het hoort. Stukadoor de Ronde voorziet uw interieur van de perfecte achtergrond en voor het stucwerk dat past bij uw woning of bedrijf. Wij werken uw wanden en plafonds af zoals u dat van ons verwacht. Glad of ruw, strak of met ronde hoeken en randen. Onze gecertificeerde stukadoors werken netjes en doen dat alleen met de beste producten.

vlak en strak…

Het doel van stukadoren is een muur vlak afwerken, zodat vervolgens hierop bijvoorbeeld behang of saus kan worden aangebracht. Ook het aanbrengen van een laagje siermateriaal, zoals een sierpleister valt onder het stukadoren.